Ajankohtaista RSS
Lakanoiden hoito-opas

Me Delfinolla uskomme kestävään kulutukseen ja ekologiseen elämäntapaan. Ostamalla vähemmän ja laadukasta sekä hoitamalla tuotteita oikein pidennät niiden elinikää ja vähennät kertakäyttökulutusta sekä luonnon kuormitusta. Tässä tulevat meidän parhaimmat vinkkimme lakanoiden hoitoon. Tärkeintä on tutustua jokaisen lakanan pesuohjeeseen, joka löytyy ostamastasi tuotteesta. Lakanoiden eri materiaaleilla on omat ominaisuutensa, joten on hyvä tutustua näihin tarkemmin jo ennen käyttöönottoa.  

Lue lisääKevään uutuuksia esittelyssä!

Olemme saaneet Delfinoon kevään aikana ihania uutuustuotteita sekä laajentaneet valikoimaa suosittujen tuotteiden osalta. Meidän best-seller tuotteemme, Fretten Hotel Classic lakanat, ovat saatavilla nyt myös kauniilla tummansinisellä raidoituksella.

Lue lisääMaailman ihanimmat lakanat by Stellar

Betina, toinen ihanan Stellarstories blogin kirjoittajista, löysi meiltä Delfinosta pitkään etsimänsä pehmeät lakanat, Fretten hotellilakanat, joita löytyy mm. maailman parhaimmista hotelleista.

Lue lisääMakuuhuoneen joulusiivous

Mikään ei ole niin ihanaa kuin puhdas ja raikas, rakas koti. Tässä sinulle hyvät vinkit makuuhuoneen suursiivoukseen, ja näillä ohjeilla pärjäät kyllä mainiosti muidenkin huoneiden siivouksessa!

Lue lisää