Delfino Porin Asuntomessuilla - yhteistyössä Nord Designin kanssa


Saimme Delfinolla huhtikuun alussa mieluisan yhteistyötiedustelun Nord Design yritykseltä osallistua heidän kanssaan tulevan kesän Porin Asuntomessuille. Nord Design on tamperelainen perheyritys, heillä on verkkokaupan lisäksi konseptimyymälä Tampereella ja pop up myymälä Nuutajärvellä. Heidän valikoimastaan löytyy oman käyttölasituotantonsa lisäksi muuta uniikkia kotimaista lasia sekä tarkoin valittuja kansainvälisiä tuotteita. Todella upeita ja ihastuttavia laseja ja muita design tuotteita.

Samppanjalasi Kuohu Nord Designin nettikaupan valikoimasta.

Nord Design on mukana tämän kesän Asuntomessuilla Porissa sisustamassa taloa nro 5, nimeltään Herukka. Talon sisustuksessa he tuovat esille paljon taidetta ja muita laadukkaita tuotteita. Lakanoiden ja pyyhkeiden osalta he olivat erittäin kiinnostuneita Delfinon huippulaadukkaista tuotteista.

Laitoimme heille muutaman ehdotuksen sopivista petauksista ja pyyhkeistä. He päätyivät valitsemaan makuuhuoneeseen pehmeän ja tyylikkään kokonaisuuden, joka muodostuu Himlan Hope malliston luomupuuvilla lakanoista sekä pellavaisista Hannelin torkkupeitosta ja tyynyistä. 

Herukan makuuhuoneesta löytyy myös Himlan ihanat Fresh Laundry kylpytakit, jotka ovat pehmeää ja rennonoloista pestyä 100% pellavaa. 

Himlan Hope lakanat, ekologista puuvillaperkaalia, 200 TC

Talon kylpyhuoneen puolelle pääsevät esiin ylelliset ja ajattomat Fretten Hotel Classic pyyhkeet. Hotel Classic pyyhkeet ovat Fretten Hotel Classic lakanoiden kanssa täydellisesti yhteensopivat. Klassinen ja yksinkertaisen kaunis malli, jota reunustaa kaksiraidoitus. Pyyhkeet ovat 100% hienoa egyptiläistä puuvillaa.


 

 Innolla jäämme odottamaan kesää ja Porin asuntomessuja, nähdään siellä! 

 


Jätä kommentti


Kommentit moderoidaan ennen julkaisemista