Kevään uutuuksia esittelyssä!


Olemme saaneet Delfinoon kevään aikana ihania uutuustuotteita sekä laajentaneet valikoimaa suosittujen tuotteiden osalta.
Meidän best-seller tuotteemme, Fretten Hotel Classic lakanat, ovat saatavilla nyt myös kauniilla tummansinisellä raidoituksella. 
Hotel Classic pussilakanat ja tyynyliinat ovat sileää ja viileäntuntuista perkaalipuuvillaa; ihanteelliset petauksessa erityisesti kesäisin! Huippulaadukas erityisen pitkäkuituinen, 100% egyptiläinen puuvilla takaa näille lakanoille pitkän käyttöiän ja ylellisen tunteen :) 

 

Asiakkaidemme pyynnöstä lisäsimme valikoimaamme myös Fretten Hotel Classic malliston pyyhkeet ja kylpyhuonematot. Hotel Classic pyyhkeet sopivat yhteen täydellisesti saman sarjan lakanoiden kanssa ja niitä voit tilata meiltä kaikissa samoissa värivaihtoehdoissa kuin lakanoitakin!


Helmalakanoita Delfinosta on kyselty myös usein ja niinpä valitsimmekin meidän valikoimiin Himlan laadukkaan ja kestävän Leo helmalakanan, joka on ryhdikästä ja napakkaa puuvillakanvaasia. Kauniilla ja ryhdikkäällä helmalakanalla saat huolitellun ilmeen sänkyyn. Valittavanasi on useita eri kokoja ja myös kaksi eri helman korkeutta.

 

Suosittujen Himlan Hope luomulakanoiden lisäksi nyt meiltä saa myös Himlan ekologisia Imagine nestesaippuoita ja kosteusvoiteita. Nämä tuotteet hellivät sekä ihoa että ympäristöä! Tuoksuina hurmaavat Laventeli ja Lehmus. Kaunis pullo kangasetiketillä toimii myös sisustuselementtinä.

Toivotamme Sinulle aurinkoista ja pian lämpenevää kevättä,

lämpimästi tervetuloa ostoksille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jätä kommentti


Kommentit moderoidaan ennen julkaisemista