Muslan Enni - hotellilakana-lahkolainen


"Olen vähän seonnut lakanoista. Kirsikka onkin jo pariin otteeseen fiilistellyt hotellilakanoita, mutta itse päädyin mukaan ylistyskuoroon vasta nukuttuani sellaisissa. Hotellilakanat ovat lempparini – varsinkin epämiellyttävän pellavalakanakokeilun jälkeen.

Kirsikka onkin jo kertonut, että Kirsikka ja minä päädyimme tekemään yhdessä suomalaisen Delfinon uutta nettikauppaa. Minun osuuteni oli tehdä Delfinolle ilme ja nettikauppa. Työni on nyt valmis: uusi ilme on julkistettu ja nettikauppa on nyt auki. Yrittäjä Delfinon takaa on kuopiossa asuva Virpi Kauppinen, joka on huippulaatuisten Frette-lakanoiden ainoa maahantuoja Suomessa.Me himoitsimme Kirsikan kanssa Frette-lakanoita jo ennen yhteistyötä Delfinon kanssa. Ensinnäkin, olin myyty jo siinä vaiheessa kun kuulin, että monet kuninkaalliset nukkuvat Fretten lakanoissa (heikkouteni: kaikki kuninkaallisiin liittyvä, etenkin Ruotsin kuningasperheeseen). Fretten lakanat löytyvät myös lukuisten viiden tähden hotellien sängyistä, kuten The Ritz -luksushotellin vuoteista Pariisissa. Fretten tekstiilit löyivät myös muinoin överihienosta Idän pikajunasta, joskus silloin ennenvanhaan.

Sain Virpiltä italialaisten Fretten Hotel Classic-lakanasetin. Nyt olen aivan seonnut kyseisistä hotellilakanoista. Lakanat tuntuvat rapeilta, ilmavilta, sileältä, pehmeältä ja ennenkaikkea megasuper-laatuisilta. Ja kuinka hyvin niissä nukkuukaan! Kuin tukki (luksushotellissa)! Aina kun sujahdan lakanoiden väliin, silittelen niiden pintaa ja kuvittelen olevani kuninkaallinen."

Lue Ennin koko blogijuttu täältä.

Fretten Hotel Classic lakanat löydät täältä. 


Jätä kommentti


Kommentit moderoidaan ennen julkaisemista