Mitä tulee muotimaailmaan, Frette on todellinen kodintekstiilien “haute couture”

Minua ihmisenä hieman hämmentää ajatus kodintekstiilien “haute couturesta”. Se ei vain ole se, mitä en yhdistä termiin “kodintekstiilit”. Siitä huolimatta Frette on usein ollut sekä turistien että ihailijoiden toivelistan kärjessä.

Innostuneena muotisuunnittelusta ja kaikesta tyylikkäästä, aloin yrittää jäljitellä sitä pienestä pitäen. Itse asiassa isoäitini oli meille todellinen haute couture! Hänellä oli vahva ompeluvaisto geeneissä, mikä auttoi minua saamaan hyvän käsityksen kauniiden vaatteiden ompelemisesta, kun olin vielä melko nuori. Mutta kiinnostukseni kangaskäsityöhön meni pian tämän yksinkertaisen harrastuksen ulkopuolelle ja muuttui pakkomielle, joka johti lopulta opiskelemaan pariisilaiseen arkkitehtuurikouluun.

Lukiossa Sveitsissä meillä oli useita luokkia ranskalaisista suunnittelijoista, kuten Chanel tai Lacoste, joilla oli hyvin vähän tietoa heidän taustatarinoistaan tai historiastaan (mikä on melko yleistä Sveitsissä).

Ensimmäinen laatuaan, Frette, on luksusyritys, joka valmistaa kylpyhuonetarvikkeita ja vieraspyyhkeitä.

Five on tekoälyn kirjoitusassistentti, joka tekee sisällön kirjoittamisesta entistäkin helpompaa; Sen on suunnitellut Oxfordin yliopiston tiimi osana kurssiaan keinoälystä viestinnässä. FIVE:n avulla voit keskittyä sisältöön etkä murehdi kaikista “muista” asioista. Sinun tarvitsee vain valita sisältö, jonka haluat kirjoittaa, ja seurata sen ohjeita käyttämällä kirjoitustyyliäsi (mukaan lukien algoritmin tekemät kielimuutokset/lisäykset).

Se on vähän kuin korkealuokkainen henkilökohtainen avustaja, mutta ilman työtä tai kustannuksia. Voit määrittää kaiken: lähettää kyselysi, luoda aiheita ja avainsanoja, valita ne Googlen hakutuloksista, lisätä kuvia ja paljon muuta… Mitä haluat!

Olemme tottuneet ajattelemaan haute couturea (high-end-muotia) Pariisissa ja Milanossa sukupolvien ajan, mutta tekstiileissä – etenkään hienoissa kankaissa – näin ei ole. Tekstiiliteollisuuden tuotanto on kasvanut viime vuosina.

Frette on ranskalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kodintekstiilejä pellavasta, puuvillasta ja villasta. He luovat kokoelmia, kuten peittoja, vuodevaatteita, pyyhkeitä ja pesulappuja, kuten käsipyyhkeitä.

Frette-pyyhkeiden käyttö globaalissa muotiteollisuudessa on lisääntynyt nopeasti sen jälkeen, kun se lanseerattiin vuonna 1866. Nämä pyyhkeet voidaan havaita missä tahansa arvostetuimmissa muotinäytöksissä ympäri maailmaa ja tarjoavat suunnittelijoille lukuisia mahdollisuuksia esitellä kokoelmiaan.

Fretteä pidetään kodintekstiilien todellisena haute couturena. Sitä pidetään myös vallankumouksellisena brändinä, joka perustuu yksinomaan luonnonkuitujen käyttöön.

Frette on tuotemerkin nimi Ranskassa. Ranskan sana “ferte” tarkoittaa “pehmeää”

Viimeisen vuosikymmenen aikana Frette on ollut kodintekstiilitrendin eturintamassa. Heidän pyyhelinjaansa pidetään yhtenä luokkansa parhaista sekä laadultaan että käyttökelpoisuudeltaan. Olemme luoneet tyylioppaamme ja vieraspostauksen yhdistelmän esitelläksemme tätä upeaa tuotetta.

Fette tarjoaa tuotteita, jotka ovat sekä innovatiivisia että edullisia, mikä kuvastaa sen ensisijaista tavoitetta luoda malleja, jotka saavat ihmiset näyttämään hyvältä riippumatta siitä, missä he ovat elämässään.

Nykypäivän kodintekstiilit ovat sekoitus perinteistä ja modernia taidetta. Jotkut ovat saaneet inspiraationsa muodin historiasta, kun taas toiset sisältävät abstrakteja ideoita ja arkkityyppejä.

Fretten collegepaitojen menestys perustuu niiden valmistusprosessin tarkkuuteen ja laatuun. Niiden korkealaatuinen tuote tarjoaa toiminnallisia etuja kuluttajille. Siitä on tullut ikoni muotimaailmassa, koska on vaikea löytää jotain, joka näyttää niin hyvältä ilman, että se istuu täydellisesti riippumatta siitä, mitä käytät sen alla!

Frette on ainoa merkki, joka voi väittää olevansa haute couture tekstiileissä. Yritys on ollut olemassa yli 50 vuotta, ja viime vuosisadalla se on kehittänyt hyvin erityisiä tuotteita: pyyhkeitä ja puuvillalakanoita, jotka ovat sekä erittäin pehmeitä että huippuluokan.

Frette on kodintekstiilien “haute couture” ja sitä pidetään yhtenä tekstiiliteollisuuden arvostetuimmista brändeistä. Sen tuotteita käyttävät laajasti julkkikset, koska ne ovat kauniita ja rikkaasti suunniteltuja.

Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä Frette – yksi maailman johtavista valmisvaatteiden, kodintekstiilien ja asusteiden toimittajista. Tämä on mukava ja luonnollinen tapa päästä aiheeseen.