Laadukkaat vuodevaatteet innoittivat perustamaan yrityksen


Delfino on suomalainen huippulaatuisiin vuodevaatteisiin ja kylpyhuonetekstiileihin erikoistunut nettikauppa.

Delfino on perustettu kesällä 2014 ja verkkokauppa avattiin myöhemmin samana syksynä.
Kaikki sai alkunsa omasta tarpeestani ja halusta hankkia oikeasti laadukkaat vuodevaatteet. Mielestäni Suomen markkinoilta puuttui todella korkealaatuiset tekstiilit; sellaiset lakanat ja pyyhkeet jotka kestävät pesua ja säilyttävät silti muotonsa eivätkä nukkaannu käytössä. Löydettyäni nämä upeat brändit; Himlan ja Fretten, hurahdin niihin täysin! Nyt näitä ihanuuksia saat sinäkin itsellesi helposti luotettavasti suomalaisesta verkkokaupasta. Tuotevalikoima on laajentunut myös piensisustustuotteisiin sekä lifestyletuotteisiin. Tärkeimpiä kriteereitä Delfinon tuotevalinnossa ovat luonnonmateriaalit, korkea laatu ja eettisyys.

Ensimmäisenä päädyin pitkän etsinnän ja harkinnan jälkeen hankkimaan silkkisen Himlan Delia päiväpeitteen, jonka ihana silkkinen pinta on kestänyt nyt jo vuosia aivan kuin uusi, sen tuntu on aivan parasta mitä tiedän, eikä se sähköisty, veny tai vanu! Laadukkaita lakanoita etsiessäni törmäsin Fretteen ja erityisen pitkäkuituinen egyptiläinen puuvilla ja erilaiset puuvillalaadut; kuten puuvillaperkaali ja puuvillasatiini tulivat tutuksi. Osa kerrallaan hankin Fretten tyynyliinat ja pussilakanat, eikä ole ollut enää takaisinpaluuta "tavallisiin lakanoihin". Sinulle, hyvä asiakkaamme olemmekin laatineet Materiaalioppaan, joka helpottaa sinulle sopivien lakanoiden valinnassa.

Oikeastaan Fretten ja Himlan lakanoissa tulisi olla varoitus, sillä ne hankittuasi et halua enää muissa nukkuakkaan! Hankintahinta saattaa kirpaista, mutta se tulee takaisin moninkertaisesti käyttömukavuudessa ja kestävyydessä, nämä tuotteet vain paranevat käytössä. Huippulaatuun kannatta todellakin panostaa.

Nämä tuotteet antavat sinulle arjen luksuksen tunnetta joka päivä. 

Kaikki verkkokaupan tuotteet on valmistettu parhaimmista luonnonmateriaaleista, se on ollut tärkeä valintakriteeri minulle herkkäihoisena ja huippuhienoa on myöskin se, että tuotteet valmistetaan pääosin EU:ssa.

Lämmin kiitos asioinnistasi Delfinon verkkokaupassa, samalla tuet suomalaista yrittäjyyttä.

Palvelen Teitä suurella innolla ja sydämmellä,

Virpi,

Delfinon perustaja 
___________________________
 
Delfino.fi

Sisustus Delfino 
73300 Nilsiä

Email: 

asiakaspalvelu@delfino.fi

Puhelinnumero:
+358 (0)50 406 2622

Facebook:
www.facebook.com/www.delfino.fi

Instagram:
@delfino_shop

Y-tunnus:
2630668-1