Hyvä tietää


Voiko Delfinossa maksaa osamaksulla ja/tai laskulla?
Kyllä voi. Laskulla tai osamaksulla maksaminen hoituu helposti ja turvallisesti joko Collectorin Laskulla tai Osamaksulla tai vaihtoehtoisesti Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Lue lisää maksutavoista Toimitus- ja maksuehdot-sivultamme. 

Huom! Mikäli haluat maksaa tilauksesi perinteisellä tilisiirrolla tai Postiennakolla, sekin onnistuu; ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@delfino.fi

Sähköiset katalogit:
Uusi Frette ja Himla-mallisto julkaistaan aina kaksi kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä. Voit halutessasi tilata katalogin ja mitkä tahansa lakanat Fretten tai Himlan mallistoista Delfinon kautta. Kaikkia Fretten lakanoita voidaan tilata myös mittatilaustyönä toivomiesi mittojen mukaan. Tilaustuotteissa toimitusaika on 1 - 10 viikkoa, tuotteesta riippuen.

Mittatilaustuotteet:
Esimerkiksi Fretten lakanoita saa Delfinon kautta mittatilauksena eri kokoisiin sänkyihin. Voit tiedustella mittatilaustuotteita sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@delfino.fi

Haluamani tuote on loppuunmyyty/tilapäisesti loppunut: Pyrimme pitämään kaikkia tuotteita riittävästi varastossamme, mutta valitettavasti joskus käy niin, että jokin tuote on tilapäisesti loppunut. Yleensä tuotetta on tällöin tilattu lisää ja saatavilla lähiaikoina. Jos kuitenkin haluat varmistaa jonkin tietyn tuotteen saatavuuden, laitathan meille viestiä sähköpostitse: asiakaspalvelu@delfino.fi. Kiitos!