Valmistajat


FRETTE

Italialainen Frette on maailman hienoimpien lakanoiden ja muiden kodintekstiilien valmistaja. Frette on perustettu vuonna 1860, ja se on jo yli vuosisadan ollut luksushotellien; kuten Lontoon Savoyn ja Pariisin The Ritzin, sekä kuninkaallisten residenssien ja yksityiskotien valinta, sen laadukkaiden, ylellisten ja kestävien materiaalien johdosta. Fretten lakanat valmistetaan huippulaadukkaasta egyptiläisestä puuvillasta. Fretten Hotel Collection -sarja onkin yksi Delfinon myydyimpiä tuotteita. 

Uusi Frette-mallisto julkaistaan aina kaksi kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä. Voit halutessasi tilata katalogin ja mitkä tahansa lakanat Fretten mallistosta Delfinon kautta. Kaikkia lakanoita voidaan tilata myös mittatilaustyönä toivomiesi mittojen mukaan.

Viimeisimmät Fretten kuvastot löydät tästä:

Frette Summer 17

Frette Tropic of Cancer

 

Fretten tuotantoon kuuluu luksuslakanoiden ja pyyhkeiden lisäksi ihastuttavat ja yhtä huippulaatuiset yö-ja oloasut.

Viimeisimmät Fretten vaatekuvastot:

Frette WomanFW16-17  

Frette ManFW16-17


HIMLA

Skandinaavisuus näkyy ruotsalaisen Himlan estetiikassa ja arvomaailmassa. Tekstiilit valmistetaan kestävistä luonnonmateriaaleista: pellavasta, luomupuuvillasta, silkistä ja villasta. Mallistojen mutkattomus ja värit edustavat skandinaavista yksinkertaisuutta ja luotettavuutta ja sopivat täydellisesti niin kotiin, kuin kesämökillekin. 

Himlan Hope -mallisto valmistetaan kokonaan GOTS sertifikoidusta puuvillasta, kunnioittaen luontoa ja ihmisoikeuksia. Standardi kattaa tekstiilin koko valmistusketjun pellolta valmiiksi tuotteeksi. Materiaali on kasvatettu ilman kemiallisia torjunta-aineita ja lannoitteita. Kankaan valmistus tehdään ekologisesti, turvallisin kemikaalein ja sertifikaatin asettamat sosiaaliset vähimmäiskriteerit huomioiden. Luomupuuvillakangas on erityisen pehmeää, sillä sen kuidut ovat yleensä tavallista puuvilla pidempiä. Hope-malliston lakanat sopivat yleensä kaikista herkkäihoisimmillekkin asiakkaillemme.

Voit halutessasi tilata Himlan katalogin ja mitkä tahansa malliston lakanat Delfinon kautta.

Himlan viimeisimmän kuvaston saat sähköpostitse tilaamalla:

asiakaspalvelu@delfino.fi

 

ByPias

ByPias on suomalainen vaatteisiin ja asusteisiin keskittyvä yritys, jonka on perustanut suunnittelija Pia Erlund. Yrityksen keskeisimpiä arvoja ovat käsityö, lähituotanto ja luonnonmateriaalit. Erityisesti pellava on ByPias tuotteiden lempimateriaaleja ja yritys on tullutkin nopeasti tunnetuksi näistä ihanista tuotteistaan, jotka eivät kutia tai hiosta.