Valmistajat


 

FRETTE

Italialainen Frette on maailman hienoimpien lakanoiden ja muiden kodintekstiilien valmistaja. Frette on perustettu vuonna 1860, ja se on jo yli vuosisadan ollut luksushotellien; kuten Lontoon Savoyn ja Pariisin The Ritzin, sekä kuninkaallisten residenssien ja yksityiskotien valinta, sen laadukkaiden, ylellisten ja kestävien materiaalien johdosta. Fretten lakanat valmistetaan huippulaadukkaasta egyptiläisestä puuvillasta. Fretten Hotel Collection -sarja onkin yksi Delfinon myydyimpiä tuotteita. 

Uusi Frette-mallisto julkaistaan aina kaksi kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä. Voit halutessasi tilata katalogin ja mitkä tahansa lakanat Fretten mallistosta Delfinon kautta. Kaikkia lakanoita voidaan tilata myös mittatilaustyönä toivomiesi mittojen mukaan.

Fretten tuotantoon kuuluu luksuslakanoiden ja pyyhkeiden lisäksi ihastuttavat ja yhtä huippulaatuiset yö-ja oloasut.

 


HIMLA

Skandinaavisuus näkyy ruotsalaisen Himlan estetiikassa ja arvomaailmassa. Tekstiilit valmistetaan kestävistä luonnonmateriaaleista: pellavasta, luomupuuvillasta, silkistä ja villasta. Mallistojen mutkattomus ja värit edustavat skandinaavista yksinkertaisuutta ja luotettavuutta ja sopivat täydellisesti niin kotiin, kuin kesämökillekin. 

Himlan Hope -mallisto valmistetaan kokonaan GOTS sertifikoidusta puuvillasta, kunnioittaen luontoa ja ihmisoikeuksia. Standardi kattaa tekstiilin koko valmistusketjun pellolta valmiiksi tuotteeksi. Materiaali on kasvatettu ilman kemiallisia torjunta-aineita ja lannoitteita. Kankaan valmistus tehdään ekologisesti, turvallisin kemikaalein ja sertifikaatin asettamat sosiaaliset vähimmäiskriteerit huomioiden. Luomupuuvillakangas on erityisen pehmeää, sillä sen kuidut ovat yleensä tavallista puuvilla pidempiä. Hope-malliston lakanat sopivat yleensä kaikista herkkäihoisimmillekkin asiakkaillemme.

Voit halutessasi tilata Himlan katalogin ja mitkä tahansa malliston lakanat Delfinon kautta.

asiakaspalvelu@delfino.fi

 

LIN LIVING

Ruotsalaisen Lin Livingin juuret ovat vahvasti luonnonkauniissa Gotlannin saaressa, mistä yrityksen perustaja Hanna Jörnhammer on kotoisin.Yritys on perustettu vuonna 2014. Nykyään Lin Living tuotteita löytyy ympäri Eurooppaa ja  tuotteiden suosio kasvaa edelleen voimakkaasti.

Lin Living tuotteet valmistetaan 100% huippulaadukkaasta entsyymipestystä pellavasta, joka tuntuu miellyttävän pehmeälle iholla. Tuotevalikoima koostuu ajattomista kodintekstiileistä ja pellavavaatteista. Kaiken lähtökohtana Lin Living tuotteissa on niiden korkea laatu, eettisyys ja ympäristöystävällisyys. Tuotteet valmistetaa Öko-tex standardoidussa ompelimossa Virossa.